Digitale tanker krever digital kompetanse

Bloggen «Digitale tanker» oppstår fordi jeg, en trebarns mor med 15 års erfaring fra kommunikasjonbransjen og administrasjon, igjen sitter på skolebenken. Vel ikke akkurat.  Jeg sitter ved kjøkkenbenken. Foran datamaskinen. Da regner jeg det blir tid til å tenke digitale tanker.

Høsten 2013 er jeg nettstudent hos NKS og skal ta Markedsføring og Merkevarebygging gjennom Markedshøyskolen. Jeg skal selv få prøve ut å være en del  av det digitale nettsamfunnet. Og det er det jeg ønsker å lære mer om, ha mer formell kompetanse på.

Digital kompetansen?
Det krever vel en viss digital kompetanse å  tenke digitale tanker, tenker du kanskje? Kan hvem som helst mene noe om alt dette som har endret våre vaner, våre arbeidsprosesser og vår tidsbruk. Jeg skal ikke påberope meg denne kompetansen, annet enn at jeg har vokst opp med nettsamfunnet fra ungdommen av, jeg har ofte vært en «Early bird» og jeg har ikke frykt for å teste ut nye ting. Dessuten har jeg journalistikkfaglig bakgrunn og erfaring med å se på saker fra mange sider. Nå skal jeg lære mer og lær gjerne sammen med meg. Utfordre meg eller gi meg tips. Jeg ønsker her å sette fokus på digitale temaer som jeg finner interessante.

Den digitale kompetansepyramiden Hentet fra Baltzersen, Rolf K (2007). IKT – mirakelkur eller tynn suppe?
Den digitale kompetansepyramiden Hentet fra Baltzersen, Rolf K (2007). IKT – mirakelkur eller tynn suppe?
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s